Δηλητηριώδες φίδι σκοτώνει εξάχρονο παιδί...

Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου, 2014

Σοκαρισμένη η Ταίλάνδη σήμερα ( 03/09/14), από την είδηση του φρικτού θανάτου, ενός εξάχρονου αγοριού, από δάγκωμα φιδιού, μέσα στο σπίτι του.
Το περιστατικό που μας λύπησε βαθιά όλους, συνέβει  χθές βράδυ, στα περίχωρα του Surin (Βορειοανατολική Ταϊλάνδη, δίπλα στην Καμπότζη) .






Το εξάχρονο παιδάκι, ζούσε με τον παπού (65) και τη γιαγιά του , αφού οι γονείς του δούλευαν στην Μπανγκόκ. Φτωχοί άνθρωποι που ζούν στο χαμόσπιτο που διακρίνετε στις φωτογραφίες.
Ο εξάχρονος γύρω στις 7 το βράδυ, ξάπλωσε στο κρεβάτι του (ένα στρωματάκι στό πάτωμα).
Κατά τις  9 σηκώθηκε, γιατί  πονούσε το στομάχι του, πήγε στην τουαλέτα και ξαναξάπλωσε.





Εκεί συνέβηκε το μοιραίο. Ένα δηλητηριώδες φίδι  2 μέτρων, είχε χωθεί στη ζεστασιά του κρεβατιού και με το που ξάπλωσε ο μικρός  τον δάγκωσε χύνοντας του το θανατηφόρο δηλητήριο .
Ο παππούς αφού κατάφερε και σκότωσε το φίδι   αμέσως έτρεξε με τον εγγονό του στην αγκαλιά, στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς  παρόλες τις προσπάθειες των γιατρών το παιδί κατέληξε γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα.

Το φίδι δολοφόνος, ήταν ένα απο τα ποιό επικίνδυνα φίδια στον πλανήτη. Ο λόγος  για ένα ασπρόμαυρο Krait (διάβασε περισσότερα εδώ...) .
Τις τελευταίες ημέρες πολλές περιοχές τις κεντρικής και βόρειας Ταϊλάνδης πλημμύρισαν, από τις έντονες βροχοπτώσεις, αυτής της περιόδου και τα φίδια ψάχνουν στεγνά και ζεστά σημεία.
Για κακή τύχη του μικρού, το συγκεκριμένο φίδι  τρύπωσε μέσα στα σκεπάσματα του κρεβατιού του.
Το φίδι νεκρό, όπως το παρέδωσε ο παπούς στο νοσοκομείο του Surin, ώστε να γίνει η αναγνώριση και έτσι να χορηγηθεί στο θύμα το σωστό αντίδοτο.