Μπανγκόκ, 26 Οκτωβρίου 2011. Προσοχή σε όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν

Κλειστό από χθες εξαιτίας των νερών των πλημμυρών το παλιό αεροδρόμιο της Bangkok, Don Mueang . Το πιο πιθανό, σύμφωνα με τους υπευθύνους, το παλιό αεροδρόμιο, το οποίο εξυπηρετεί κυρίως εσωτερικές πτήσεις, να παραμείνει κλειστό, μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Φόβοι εκφράζονται και για το διεθνές αεροδρόμιο Suvarnabhumi, το οποίο μέχρι στιγμής ωστόσο δεν αντιμετωπίζει  προβλήματα
Ωστόσο η εταιρία Thai airways, ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη, άν παραστεί ανάγκη, να μεταφέρει τις πτήσεις της, απο το διεθνή αερολιμένα της Bangkok, σε άλλα 6 αεροδρόμια της ευρύτερης περιοχής. Ήδη από χθες (25 Οκτ.) έχει μεταφέρει κάποιες υπηρεσίες της στο αεροδρόμιο U-Tapao, το οποίο βρίσκεται κοντά στην ταϊλανδική πρωτεύουσα.


 Όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε αυτές τις ημέρες στην Ταϊλάνδη, καλύτερα να το αναβάλετε, μέχρι τέλος του μήνα.







Το κλείσιμο του αεροδρομίου Don Mueang επηρέασε κυρίως δύο αεροπορικές εταιρίες που το χρησιμοποιούν. Πρόκειται για την Nok Air και Orient Thai Airlines. Η εταιρία Orient, η οποία εξυπηρετεί με 10 πτήσεις εσωτερικού και μία εξωτερικού, χθές 26 Οκτωβρίου πραγματοποιήσε τις πτήσεις απο το διεθνές αεροδρόμιο Suvarnabhumi.
Η Nok Air ανέστειλε τις πτήσεις της μέχρι 31 Οκτώβρη. Πάντως η εταιρία για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, κάνει τις αλλαγές ημερομηνιών πτήσεων,  χωρίς επιπλέον χρέωση.


Όσοι θέλετε περισσότερες πληροφορίες, το τουριστικό γραφείο Tropical Easy σας εξυπηρετεί πάντα πρόθυμα στο τηλέφωνο: 006677 3322 87


Πιό κάτω φωτογραφίες του ταϊλανδικού τύπου, απο την πλημμυρισμένη Μπανγκόκ.








Περισσότερες φωτογραφίες, εδώ...
Εφημερίδες: Bangkok Post - The Nation